WORKSHOPS & ARTISTIC LEADING

Workshops / Artistieke Leiding 

Heb je een project idee maar je weet nog niet precies hoe je alles artistiek moet invullen? Een project waarbij meerdere groepen mensen samen iets maken? Laat het me weten, we spreken af om de plannen te bekijken.Ik heb reeds 15 jaar ervaring als workshopleider / maker / artistiek leider . Ik ben goed in het leiden van een creatief proces . Ik kan uitstekend met diverse groepen mensen overweg. Van jongeren tot managers, van professionele musici tot amateur zangers.

Coaching / Educatie

De laatste jaren wordt ik steeds vaker gevraagd om les te geven op het gebied van creativiteit. Ik geef uitleg over diverse (interdisciplinaire) maakprocessen en werk dmv praktische oefeningen aan nieuwe inzichten op het gebied van groepsdynamiek en  leiderschap.

Alvast wat lezen? Download hier mijn reader over de 4 C’s van Interdisciplinaire Maakprocessen. Ik gebruik deze technieken onder andere in mijn lessen op de Master Kunsteducatie Minerva en de European Master of Music NAIP (New Audiences and Innovative Practices)