Waar kan ik je mee helpen?

Je bent op mijn site terechtgekomen, fantastisch!

Leuk dat je geïnteresseerd bent. Wellicht kennen we elkaar al en ben je op zoek naar meer informatie. Hieronder beschrijf ik in het kort werkzaamheden waar je me voor kunt benaderen.

Maar mocht je zelf nieuwe ideeën hebben of je hebt een vraag, schroom niet om contact met me op te nemen.

 

 

Workshops / Artistieke Leiding

Heb je een project idee maar je weet nog niet precies hoe je alles artistiek moet invullen? Een project waarbij meerdere groepen mensen samen iets maken? Laat het me weten, we spreken af om de plannen te bekijken.Ik heb reeds 15 jaar ervaring als workshopleider / maker / artistiek leider . Ik ben goed in het leiden van een creatief proces . Ik kan uitstekend met diverse groepen mensen overweg. Van jongeren tot managers, van professionele musici tot amateur zangers.

Coaching / Educatie

De laatste jaren wordt ik steeds vaker gevraagd om les te geven op het gebied van creativiteit. Ik geef uitleg over diverse (interdisciplinaire) maakprocessen en werk dmv praktische oefeningen aan nieuwe inzichten op het gebied van groepsdynamiek en  leiderschap.

Alvast wat lezen? Download hier mijn reader over de 4 C’s van Interdisciplinaire Maakprocessen. Ik gebruik deze technieken onder andere in mijn lessen op de Master Kunsteducatie.

Composities voor Theater / Commercial of (Bedrijfs)Film .

Ik componeer muziek op maat. Laat me weten welke stijl je wenst en ik ga aan de slag om iets te maken dat past bij je productie. Ik ben voornamelijk goed in het maken van minimal piano composities, sferische electronica en theatrale, melodieuze muziek. Denk aan componisten Eric Satie , Steve Reich en Debussy. Verder ben ik geïnspireerd door muziek van electronica producers Jon Hopkins , Boards of Canada en Trentemøller.

Sounddesign

Ik hou erg van elektronische muziek en van het maken van piepende en krakende sounds. Mocht je op zoek zijn naar sounddesign voor bijvoorbeeld een beeldende kunst expositie , video of theatervoorstelling,  laat het me weten en ik ga aan de slag met vintage synthesizers en sampling. Dit kan ook live!