AANBOD

ERINNERÄNDERUNGEN

1 Mei 2022

12.00 / 15.00 / 17.00

Samen met Marcel Sijm maak ik in twee weekenden een vocale performance-installatie in het Ludwig Museum te Keulen. Dit is onderdeel van het 8Brucken Festival. De performers zijn 14 amateur-zangeressen en de countertenor Kai Wessel. Op zondag 1 Mei zijn er 3 presentaties te zien. Om 12.00 // 15.00 // 17.00 . 

Performances / Reflective Art / Music

Reflective Soap : Ik was – Ik ben – Ik word // Geurloze Zeep

Batch #1 : Mei 2021 – sold out

Batch #2 : Sept 2021 – sold out

IMG_20210520_143701

Drie verschillende Geurloze Zepen. Vanaf September verkrijgbaar. 

Samen met mijn vader (Arno Vermeulen) maakte ik 3 verschillende zepen. Volledig biologisch en zonder geur en kleurstoffen. Het idee om een geurloze zeep te maken kwam n.a.v. mijn training bij het Marina Abaramovic instituut. We werden gevraagd een geurloze zeep mee te nemen. Ik kon deze niet snel vinden. In Athene vond ik er een in een apotheek. Het beviel me erg goed om te wassen zonder alle extra geuren en kleuren. Ik besloot ze zelf te maken. Mijn vader was daarbij een ideale hulp. Hij is een zeer goed biochemicus. We hebben samen de zepen gemaakt van natronloog, olijfolie en voor elke zeep een andere combinatie-olie:

IK WAS : Olijfolie & Kokosolie

IK BEN : Olijfolie & Saffloerolie

IK WORD : Olijfolie & Kukui-notenolie

De zeep is niet alleen bedoeld om de handen te wassen. Het is een reflectieve zeep, waarbij het verleden, het heden of de toekomst wordt beleefd.

 

Voor deze prachtige Audio-Theaterwandeling van Puck van Dijk (regie en teksten) maakte ik pianomuziek (met cello improvisaties van Galya Sky) en zorgde ik voor de stemopnames en editing.  De wandeling was te lopen in Amsterdam Noord in het weekend van 2/3/4 Juli. Binnenkort kun je de wandeling zelf lopen , met je eigen hoofdtelefoon. Hoe en wanneer dat is zal ik mede delen in mijn nieuwsbrief en op mijn website. 

https://tolhuistuin.nl/evenementen/reuzen-van-noord

26-09-2020 // BRING YOUR OWN BEAMER FESTIVAL // LITTLE PHENOMENA

ShortFilm by Kim & Karenina // Music by Niels Vermeulen

Voor Kim en Karenina maakte ik de muziek voor ‘Little Phenomena’ , een prachtige korte film waarin een geweldige wereld te zien is, compleet gefilmd onder een microscoop. Met behulp van stop-motion en analoge preparaten kom je terecht in een kleurrijke , abstracte nieuwe realiteit. De film is te zien op keizerstraat 8 in Utrecht, als onderdeel van het ‘Bring Your Own Beamer Festival, dat op diverse locaties geheel covid-proof in de publieke ruimte zal plaatsvinden. Voor meer info, check: https://www.byob.nl